FOTO VIDEO Gospodărie distrusă de un incendiu, marți dimineață, la Vicovu de Sus. Proprietara a suferit un atac de panică și a fost stabilizată de paramedicii SMURD

O gospodărie a fost cuprinsă de un incendiu, marți, 4 mai 2021, în orașul Vicovu de Sus din județul Suceava. Incendiul a fost anunțat, la 112, la ora 3:54.

Au intervenit, pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, pompierii militari de la subunitățile din Vicovu de Sus și din Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, Bilca, Gălănești și Straja, în total cu 7 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa și anexele gospodărești, construcții majoritare din lemn, dispuse în formă de "L", cu pericol de propagare la vecinătăți.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 43 de ani, care a suferit un atac de panică. Femeia a fost stabilizată și nu a fost necesar transportul la spital.

Au ars: locuința, bucătăria de vară, șura, adăpostul de animale și o magazie, cu bunurile aferente, pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp.

Au fost salvate o altă bucătărie de vară, din aceeași gospodărie, dar și construcțiile proprietății învecinate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric cu izolația deteriorată.

Mai nouă Mai veche