Biciclist băut lovit de o mașină pe strada Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc

Luni, 3 mai 2021, în jurul orei 17.00, Sergiu O., în vârstă de 23 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea auto Skoda pe strada Calea Bucovinei, având direcția de mers spre municipiul Suceava, nu a păstrat o distanță suficientă față de un biciclist care se deplasa pe aceeași direcție de mers, intrând în coliziune lateral stânga cu acesta.

În urma producerii evenimentului, biciclistul a fost proiectat pe partea carosabilă, ulterior s-a ridicat și a continuat deplasarea pe strada Mărțișorului, fără a solicita îngrijiri medicale și fără a anunța organele de specialitate, cu privire la producerea evenimentului.

Șoferul a declarat faptul că biciclistul este o persoană de circa 50 de ani, de sex masculin, care nu prezenta leziuni vizibile în urma accidentului și nu cunoaște date referitoare la identitatea acestuia, întrucât după producerea evenimentului acesta a refuzat orice dialog cu privire la aceste aspecte. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, la sediul Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc a fost identificată persoana vătămată, Robert Ț., în vârstă de 43 de ani, din localitate, care prezenta leziuni la nivelul membrelor superioare.

În urma discuțiilor purtate cu acesta, a rezultat faptul că în jurul orei 17.00, în timp ce se deplasa în calitate de biciclist pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, din directia Pojorâta spre Vama, în dreptul intersecției dintre strada Calea Bucovinei cu strada Mărțișorului a fost surprins și acroșat de către un autoturism, dar nu a rămas la fața locului, deoarece nu acuza dureri pe moment.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche