Doi tineri s-au prezentat la spital la o zi după ce au fost implicați într-o tamponare pe bulevardul principal al Sucevei. Polițiștii au întocmit dosar penal

Marți, 18 mai 2021, la ora 14:50, la Spitalul Județean Suceava s-au prezentat două persoane care au declarat că au suferit leziuni în urma unui accident rutier.

În urma sesizării, au fost identificați Maria S. și  Alexandru M., ambii din comuna Ipotești, care au declarat că luni, 17 mai, au fost implicați într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, care a fost soluționat pe cale amiabilă, completându-se un formular în acest sens, şi întrucât resimțeau dureri s-au prezentat la spital pentru investigații medicale.

Din cercetări s-a stabilit că luni, 17 mai, în jurul orei 17.55, Sergiu G., de 20 de ani, din Mitocu Dragomirnei, a condus autoturismul marca Alfa Romeo pe bld.1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava, având direcția de deplasare dinspre Obcini spre Areni, și din cauza nepăstrării distanței în mers a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen condus de Maria S., de 20 de ani, din Ipotești.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autoturisme, iar evenimentul s-a soluționat pe cale amiabilă.

A doua zi, Maria S. și un pasager din autoturism, Alexandru M., de 32 de ani, din Ipotești, s-au prezentat la UPU Suceava, acuzând dureri ușoare.

În cauză se va întocmi dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche