FOTO Butelii cu freon și microbuzul cu care erau transportate, confiscate de polițiștii de frontieră în Vama Siret

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Siret au descoperit ascunse, într-un locaş special amenajat dintr-un microbuz, 36 butelii cu agent refrigerant, în valoare de aproximativ 8.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Joi, 20 mai 2021, în jurul orei 19.40, la Punctul de Trecere al Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control specifice, o femeie cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 22 de ani, domiciliată pe raza jud. Suceava.

Acţionând în baza analizei de risc, echipa de control a efectuat un control amănunțit asupra maşinii, unde au descoperit ascunse într-un loc special amenajat, între compartimentul de pasageri şi cel de marfă, 36 de butelii cu agent refrigerant.

Bunurile, în valoare de aproximativ 8.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar persoana în cauză este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de transportul şi tranzitul de substanţe şi preparate periculoase şi tentativă de contrabandă calificată.

Microbuzul marca Mercedes Benz în valoare de 28.000 lei a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea condecţionat un locaş special pentru transportul buteliilor.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.