FOTO Țigări de contrabandă în valoare de 50.000 de euro găsite ascunse în pădure, la Costileva

Poliţiştii de frontieră au descoperit şi confiscat la frontiera verde 14.000 de pachete de ţigări provenite din contrabandă, în valoare de 210.500 lei.

În data de 30 aprilie 2021, la nivelul Sectorului Poliției de Froniteră Brodina a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 07.30, polițiștii de frontieră au descoperit în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Costileva, județul Suceava, mai multe colete cu ţigări ascunse în pădure.

Imediat s-a trecut la verificarea zonei respective concomitent cu dispunerea unor măsuri specifice pentru depistarea persoanelor implicate.

În cel mai scurt timp, au fost anunțate despre caz și autoritățile de frontieră ucrainene, în vederea cercetării în comun a cazului.

Coletele descoperite au fost inventariate, rezultând cantitatea de 14.000 pachete cu țigări de proveniență Duty Free.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 163.800 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.