O femeie rănită și patru mașini avariate după un accident rutier în parcarea Iulius Mall Suceava

Sâmbătă, 29 mai 2021, la ora 11.00, Mariana D., de 60 de ani, din comuna Zvoriștea a condus un autoturism Volkswagen pe Calea Unirii din municipiul Suceava, iar la ieșirea din parcarea complexului comercial Iulius Mall nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea”, neacordând prioritate autovehiculului care circula pe drumul prioritar, marca Chevrolet. Acesta, în urma impactului a ricoșat în autoturismul marca VW Passat, care a fost proiectat în alt autoturism marca Volkswagen, ambele parcate în zona respectivă.

Conducătoarea autoturismului marca Chevrolet, Cornelia S., de 52 de ani, din Suceava, s-a prezentat pentru investigații medicale la UPU a Spitalului Județean Suceava duminică, 30 mai 2021, în jurul orei 10.15, şi i s-a stabilit diagnosticul preliminar „contuzie toracică anterioară”.

Conducătorii auto s-au prezentat la Poliția Municipiului Suceava – Biroul Rutier, la 29 mai 2021, ora 13.45, și au declarat în scris faptul că accidentul rutier a fost soldat doar cu avarii. Aceștia au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 ml/l alcool pur în aerul expirat pentru fiecare în parte.

Faţă de cea care a provocat accidentul rutier s-a luat măsura sancţionării contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor art. 101 alin. (3) lit. a) din OUG 195/2002-R.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Foto: Arhivă
Mai nouă Mai veche