Un șofer beat a oprit brusc pe DN 18, la Cârlibaba, a început să meargă în marșarier și s-a izbit în mașina din spatele lui

Duminică, 30 mai 2021, la ora 12:18, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 cu privire la producerea unui accident de circulație soldat cu avarierea a două autovehicule pe DN 18, pe raza comunei Cîrlibaba.

Polițiștii au constatat că în jurul orelor 12:18 conducătorul auto Silviu M., de 37 de ani, conducea autoturismul Hyundai pe DN 18, în centrul satului Cîrlibaba, în spatele unui autoturism Suzuki. Conducătorul autoturismului Suzuki a oprit, nu s-a asigurat și a manevrat autoturismul cu spatele, lovind autoturismul Hyundai, rezultând avarierea barei de protecție a acestuia.

Nu au rezultat victime omenești sau alte pagube materiale în afara celor două autovehicule implicate în accidentul de circulație.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto implicați în accidentul de circulație, la conducătorul auto Silviu M. a rezultat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la conducătorul auto Florin C., în vârstă de 31 de ani, a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, relatând verbal faptul că a consumat pe parcursul zilei băuturi alcoolice, acesta fiind condus la Spitalul Municipal Vatra-Dornei unde i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, cercetările fiind continuate de lucrătorii Postului de Poliție Cîrlibaba.
Mai nouă Mai veche