O fetiță de șase ani și o femeie au fost lovite pe trotuar de o mașină care a ricoșat dintr-un accident rutier, la intrare în Suceava dinspre Șcheia

Joi, 13 mai 2021, la ora 16.55, Constantin G., de 67 de ani, din municipiul Pașcani, județul Iași, în timp ce conducea autoturismul marca Hyundai pe strada acad. Vasile Grecu, la intrare în Suceava dinspre Șcheia, a efectuat un viraj la stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu ce separă sensurile de mers și neacordând prioritate de trecere, a intrat în coliziune cu autoturismul Mercedes condus de Andrei C., de 24 de ani, din Fălticeni, care circula din sens opus.

În urma impactului, autoturismul Mercedes a fost proiectat pe trotuar, unde a acroșat ușor două persoane de sex feminin, care se deplasau pe trotuar.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor două persoane, Elena M., de 62 de ani, și A.H., de 6 ani, ambele localnice.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Mai nouă Mai veche