Producătorul de pavele Symmetrica aproape şi-a dublat profitul în 2020 şi a ajuns la 17 milioane de lei. Afacerile au crescut cu 19%

În toamna anului trecut, Symmetrica se pregătea de inaugurarea unei noi fabrici de pavele, în localitatea Zimandu Nou din judeţul Arad, unde investiţia a fost de 4 mil. euro.

Producătorul de pavele şi borduri Symmetrica din Suceava, deţinut de familia Stanciu, şi-a majorat businessul cu 19% în 2020, ceea ce a dus rezultatul la 162,2 milioane de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul a avut aproape o dublare faţă de anul precedent, situându-se la 17,1 mil. lei.

În toamna anului trecut, Symmetrica se pregătea de inaugurarea unei noi fabrici de pavele în localitatea Zimandu Nou din judeţul Arad, unde investiţia a fost de 4 milioane de euro. Astfel, portofoliul companiei a ajuns la şapte fabrici. „Capacitatea de producţie a celor şapte fabrici este de peste 20.000 de metri pătraţi de produse vibropresate/zi. Fiecare fabrică este realizată după designul şi gândirea echipei noastre de ingineri şi beneficiază de linii de producţie de ultimă generaţie, complet automatizate“, se arată pe site-ul companiei.
Mai nouă Mai veche