VIDEO Sute de persoane la înmormântarea lui Iulian Cojocaru, fiul patronilor de la Popas Cucorăni. Tânărul a murit duminică, într-un cumplit accident rutier

Câteva sute de persoane participă, marți la amiază, la înmormântarea lui Iulian Cojocaru, fiul patronilor de la Popas Cucorăni, unul dintre cele mai cunoscute restaurante din zona de nord a Moldovei. Tânărul, un cunoscut saxofonist din zonă, a murit duminică, într-un accident rutier produs în apropierea localității Cervicești.



Iulian Cojocaru, în vârstă de 28 de ani era un cunoscut saxofonist și se întorcea de la un angajament pe care îl avusese în Dorohoi. Într-o curbă ușoară la dreapta mașina acestuia a ieșit de pe carosabil, a intrat într-o curte, unde a lovit o dală de beton și s-a răsturnat.

Impactul cu placa de beton a fost atât de puternic, încât Iulian Cojocaru a fost aruncat afară din mașină, fiind proiectat prin parbriz. Obiecte personale ale acestuia, cum ar fi un ceas de mână, erau aruncate la câțiva metri de trup. 


Mașina răsturnată a fost descoperită întâmplător de doi tineri, alertați de semnele lăsate pe șosea și un indicator rutier rupt pe marginea drumului.

O ambulanță și descarcerarea au fost trimise la fața locului, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic. 

„Din păcate, traumatismele suferite au fost multiple și incompatibile cu viața. Decesul s-a produs aproape instantaneu”, a spus un asistent din cadrul SJA Botoșani.

În momentul producerii accidentului, Iulian Cojocaru era singur în autoturismul BMW X3 pe care îl conducea. Polițiștii încearcă să stabilească ce a stat la baza producerii accidentului. Se presupune că șoferul ar fi ațipit la volan.
Mai nouă Mai veche