Un bebeluș de patru luni a murit în casă, la Pâraie, după ce timp de două zile i-a fost rău

La 9 mai 2021, ora 16:25, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Mălini au fost sesizaţi prin 112 de către SAJ Suceava cu privire la faptul că un copil de 4 luni este decedat la locuință.

În jurul orelor 16:25, un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava care a fost solicitat anterior pentru a acorda îngrijiri medicale unui copil în vârstă de 4 luni în comuna Mălini, satul Pâraie, a constatat decesul minorului.

Părinții au povestit că 8 mai, pe parcursul zilei, copilul a prezentat o stare de sănătate precară, în sensul că a vomitat de mai multe ori, iar în cursul nopții și în prima parte a zilei de 9 mai băiețelul a dat semne de revenire.

La data de 9 mai, în jurul orei 16:00, întrucât copilului i s-a făcut din nou rău, pielea din jurul ochilor învinețindu-se, părinții au solicitat sprijinul unei ambulanțe, care cu ocazia intervenției a constatat decesul, diagnosticul fiind stop cardio-respirator.

Cadavrul a fost transportat și depus la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții. Din primele verificări, nu au rezultat suspiciuni că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „uciderea din culpă”, care va fi soluţionat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Mălini.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.