Un tânăr beat care a căzut într-un canal a sunat la 112 și a anunțat că a fost lovit de o mașină

Marți, 11 mai 2021, la ora 22.45, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe strada Dobrilă Eugen o persoană în calitate de pieton ar fi fost acroșată de un autoturism ale cărui număr și marcă nu le-a reținut, care a părăsit locul accidentului.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că la ora 21.20, Florin V., de 36 de ani, din Suceava, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe strada Dobrilă Eugen venind dinspre strada 22 Decembrie, aflându-se în stare avansată de ebrietate a căzut într-un canal acoperit cu o baliză, după care a apelat 112 declarând că a fost călcat de o mașină care a plecat de la fața locului.

Tânărul a fost testat la UPU Suceava cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată a fost examinat de către tehnicianul criminalist. În urma examinării tânărului s-a constatat că acesta nu prezintă urme care să conducă la bănuială rezonabilă că ar fi fost lovit de un autoturism, totodată și diagnosticul medicului de la UPU Suceava indică faptul că acesta nu a fost implicat într-un accident rutier așa cum susține, leziunile neputând fi produse de un autovehicul în mișcare.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.