Tată care își învăța fiul minor să conducă mașina pe un drum comunal, anchetat penal de polițiști

Duminică, 30 mai 2021, în jurul orei 18.00, o patrulă de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, în timp ce efectua serviciul de îndrumare, supraveghere şi control al traficului rutier cu autospeciala din dotare pe un drum comunal din satul Falcău, comuna Brodina, pe direcția Straja – Ulma, a observat din sens opus circulând un autoturism marca Skoda Octavia.

S-a efectuat semnalul regulamentar de oprire prin punerea în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase, conducătorul auto oprind autoturismul pe partea dreaptă a sensului de mers.

La volanul autoturismului a fost identificat Alin B., în vârstă de 17 ani, din comuna Brodina, iar ca pasager tatăl său, Iosif B., în vârstă de 42 de ani, din comuna Brodina.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Cu ocazia constatării infracțiunilor, tatăul a declarat verbal că a dorit să își învețe fiul să conducă autoturismul familiei.

În cauză se continuă cercetările cu privire la infracţiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche