Vânzător de țigări de contrabandă din gangul din Fălticeni, reținut în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Fălticeni instrumentează dosarul penal față de suspectul Alexandru M., sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, constând în aceea că la data de 27 mai 2021, în jurul orelor 10:35, acesta a fost identificat pe strada Ana Ipătescu, în zona gangului care face legătura cu bulevardul Revoluției din municipiul Fălticeni, deținând asupra sa într-un bagaj voluminos de culoare roșie, un numră total de 4.000 de pachete de țigarete de proveniență extracomunitară pentru care nu a putut prezenta documente legale.

Având în vedere perseverența infracțională a suspectului, respectiv faptul că la data de 10 februarie 2021, împotriva sa s-a întocmit rechizitoriul într-un alt dosar penal pentru comiterea infracțiunii prev. de art. 270 alin 3 din legea 86/2006 modif., cu aplicarea art. 35, alin. 1 din cod penal (2 acte materiale) pentru fapte comise în anul 2020, s-a dispus reținerea suspectului Alexandru M. pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 2 iunie 2021.

Cercetările urmează a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Compartimentului de investigare a Criminalitătii Economice Fălticeni, urmând a se dispune soluție procedurală.
Mai nouă Mai veche