Ce modele de usi sunt in tendinte in acest an in Suceava



Amenajarea unei locuinte implica atat de multe detalii de care sa se tina cont, incat poate deveni apasatoare. De aceea, este recomandat sa se apeleze la specialisti, fie ca vorbim de mobilier, perdele, usi interior sau decoratiuni. Dintr-o simpla consultare cu acestia, se pot lua deciziile potrivite pentru fiecare spatiu.

In acest an, in materie de usi interior, in Suceava sunt in tendinte cele clasice, potrivite pentru incaperile cu un design simplu, dar si cele din furnir natural, pentru ca este importanta si partea utilitara, nu doar aspectul. Printre culorile vedeta, se numara cele neutre.

Usile de interior Hide - se camufleaza in perete

In acest an, tot mai solicitata, in materie de usi Suceava, este usa alba, clasica. Fiind eleganta si totodata versatila, aceasta nonculoare are avantajul de a se preta atat pentru interior, cat si pentru exterior. Ea este de obicei asortata cu mobilierul in aceeasi nuanta, pentru un plus de lumina si de unitate. 

O noutate in domeniu si totodata o necesitate pentru cei care nu isi doresc usi de interior la vedere, sunt cele hide. Acestea ofera o noua perspectiva in designul interior, facand posibila integrarea la nivelul peretului a tocului si a foii de usa. Se pot vopsi in aceleasi culori ca si peretele, pentru un camuflaj perfect.

Usi cu furnir natural

Cu ajutorul metodelor traditionale de prelucrare a lemnului, se pun la dispozitie produse moderne. Asta se intampla si in cazul usilor din furnir natural, care sunt foarte solicitate in acest an in Suceava. Furnirul este un material de inalta calitate care nu isi pierde in timp proprietatile estetice. 

Aceste usi au, in general, rama canatului din lemn de rasinoase incleiat si MDF acoperite cu furnir natural, devenind astfel mai rezistente la deformare. Canatul este protejat cu lacuri speciale UV.

Usi care se pot revopsi, avantajoase si versatile

Clientii se gandesc in acest an de doua ori inainte sa achizitioneze articole pentru casa. In multe situatii, sunt alese acele usi care se preteaza mai multor stiluri de design, luandu-se in calcul redecorarile ulterioare. Astfel, se apeleaza frecvent la usile revopsibile, care ofera avantajul de a fi adaptate oricarui interior, dupa preferinte. 

Acestea vor fi intotdeauna o optiune demna de a fi luata in calcul pentru familiile cu copii, dar si pentru acelea carora le place sa schimbe frecvent decorul casei. Usile revopsite sunt atat clasice, cat si cu un design mai complex.

La nivel national, trendul in acest domeniu este de a se utiliza usi din MDF si lemn solid. Acestea din urma pot fi folosite atat pentru interior, cat si pentru exterior. Sunt ecologice si, daca sunt ingrijite corespunzator, prin aplicare de lacuri, pot fi durabile, mentinandu-si aspectul pentru mai multi ani. 

Oricare ar fi trendul, este important ca in fiecare locuinta sa se tina cont de preferinte, de calitate si de un anumit buget inainte de a se achizitiona usile de interior.

Mai nouă Mai veche