Laura Bretan, concert în centrul municipiului Suceava

Laura Bretan va susține la sfârșitul acestei săptămâni primul ei concert în Suceava. Evenimentul este programat duminică, de la ora 20.00, pe în centrul municipiului. 

Pe esplanada Casei Culturii, pe o scenă bine echipată și cu sunet bine realizat, pe 25 iulie, de la ora 20.00, centrul Sucevei va răsuna de muzică și voie bună. Liceul Teoretic Filadelfia organizează un eveniment prin care se dă startul pentru normalitatea întâlnirilor de care odinioară beneficiam, dar pe care nu le apreciam la adevărata lor valoare.

Laura Bretan a revenit în România după aproape un an si jumatate. Prima sa apariție scenică, post pandemie, a fost ca special guest în concertul IL VOLO de la Arenele Romane din București. Se află într-un turneu prin țară, început la Galați, continuat la Botoșani și acum pe 25 iulie va fi la Suceava. Urmează apoi Arad, Satu Mare si Brașov, după care se va întoarce în Statele Unite.

Alături de ea va fi pianistul, compozitorul și producătorul israelian, Giora Linenberg, care a lucrat mai mulți ani cu Lara Fabian, iar acum lucrează cu Laura Bretan.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.