FOTO Femeie bătută, strangulată și abandonată într-un sac de gunoi, în scara unui bloc din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost găsită, luni, într-un sac de plastic, în stare de semiconştienţă, pe casa scării unui bloc din Suceava, după ce martorii au sunat la 112. 

În jurul orei 13,00, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că o minoră ar fi fost identificată pe casa scării unui bloc, fiind într-un sac de plastic.

Persoana a fost găsită de echipajul de poliţie prezentând semne vitale, dar în stare de semiconştienţă, fiind solicitat un echipaj de ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

La spital, persoana în cauză şi-a revenit şi este în afara oricărui pericol.

IPJ Suceava a precizat că, investigativ preliminar, s-a stabilit că victima nu era minoră, ci o femeie în vârstă de 40 de ani cu grave probleme psihice şi de dezvoltare fizică, prezentând fizionomia unui copil.

Femeia locuieşte într-un apartament din cartierul Burdujeni împreună cu mama şi fratele său în vârstă de 37 de ani, şi aceştia din urmă cu grave probleme psihice.

Pe acest fond, mama şi fiul ar fi agresat victima, ar fi pus-o într-un sac şi ar fi abandonat-o în scara blocului unde locuiesc.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul SIC şi laboratorul criminalistic mobil, pentru efectuarea cercetărilor şi stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, a fost informată DGASPC Suceava şi unitatea medicală de specialitate pentru a prelua persoanele suspecte de comiterea agresiunii.

S-a întocmit dosar penal în acest caz, urmând să fie stabilită încadrarea juridică a faptelor.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.