Un bărbat a murit înecat în râul Suceava, la Părhăuți

Duminică, 11 iulie 2021, la ora 17:18, Secția de Poliție Rurală Dărmănești a fost sesizată prin 112 despre faptul că în albia râului Suceava se afla o persoană decedată.

Apelantul a declarat că că în timp ce se afla împreună cu familia sa pe malul râului Suceava, la un moment dat a observat în apă cadavrul unei persoane.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul ISU Suceava și un echipaj de ambulanță, care au procedat la aducerea la mal a cadavrului aparținând unei persoane de sex masculin, după care au constatat decesul acestuia.

Ulterior, din verificările efectuate în amonte la aproximativ 400 de metri de locul unde a fost identificat cadavrul, pe malul de pe raza satului Părhăuți, comuna Todirești, polițiștii au identificat autoturismul Opel Corsa, iar lângă firul apei o pereche de pantaloni, o șapcă, un prosop, un telefon mobil, o pereche de șlapi, bunuri care ar aparține persoanei în cauză.

La fața locului s-a prezentat un bărbat care a precizat faptul că victima ar fi tatăl său Gavrilă H.,, de 71 de ani, din Todirești.

A fost examinat cadavrul, ocazie cu care s-a constatat că nu prezintă urme de violență și nu sunt suspiciuni cu privire la decesul acestuia.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche