Un tractorist beat a dat peste o mașină și a fugit de la locul accidentului, la Putna

La 17 iulie 2021, ora 17.29, Secția de Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin 112 de Ciprian M., de 33 de ani, din Constanța, cu privire la faptul că pe raza localității Putna a avut loc un accident rutier cu un tractor, soldat cu pagube materiale.

În comuna Putna, pe DN 2H, în apropiere de ieșirea spre localitatea Bivolăria de pe raza orașului Vicovu de Sus, a fost identificat, pe partea stângă a DN 2H, direcția de deplasare Putna - Biovolărie, un autoturism Seat Leon, intrat în șanțul din partea stângă a carosabilului. De asemenea, pe câmpul din partea stângă, la aproximativ șapte metri de autoturism a fost identificat utilajul agricol. Lângă autoturismul Seat Leon, a fost identificat apelantul care a relatat faptul că conducătorul utilajului agricol a fugit de la locul accidentului și nu mai dorește să revină.

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat în apropierea locului producerii accidentului pe conducătorul utilajului agricol, Constantin T., de 60 ani, din comuna Putna.

Având în vedere că emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tractoristul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge, unde i-a fost recoltate două mostre biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea ,,conducere sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche