VIDEO Chef Cătălin Scărlătescu stupefiat de gluma de prost gust a unui lider PNL Suceava despre lipsa autostrăzilor din Moldova

Vicepreședintele CJ Suceava Neculai Barbă (PNL), adjunctul lui Gheorghe Flutur, a surprins audiența de la un eveniment cultural cu o glumă de prost gust despre lipsa autostrăzilor din Moldova. Prezent la eveniment, Chef Cătălin Scărlătescu a rămas uluit când a auzit ce a spus politicianul.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost invitat un eveniment organizat de Muzeul Național al Bucovinei în municipiul Suceava, iar vedeta show-ului culinar „Chefi la cuțite” a întârziat la deschiderea oficială, acuzând traficul aglomerat.

„Eu am întârziat din cauza traficului...”, a spus Chef Cătălin Scărlătescu.

„Dar n-ați venit pe autostradă?”, intervine Neculai Barbă, vicepreședinte PNL al CJ Suceava, spre stupoarea celor prezenți.

„Care?”, întreabă Scărlătescu uluit de îndrăzneala cu care politicianul face o astfel de glumă despre lipsa infrastructurii din Moldova. După câteva secunde de stupefacție, în care îl privește sugestiv pe politician, Chef Cătălin Scărlătescu continuă: „E una spațială?”.

Replica lui Neculai Barbă (PNL), adjunctul lui Gheorghe Flutur la CJ Suceava, vine în contextul în care Moldova este singura regiune a țării care nu are nicio autostradă. Totodată, locuitorii județului Suceava au fost foarte vocali în ultimii ani în demersul de a solicita construirea unor autostrăzi care să lege această regiune de restul țării. Această doleanță nu a fost îndeplinită de niciunul dintre partidele aflate până acum la guvernare.

Mai nouă Mai veche