Femeie bătută timp de trei zile de soțul gelos, la Rădăuți. Polițiștii l-au dat afară din casă, au emis un ordin de restricție față de agresor și i-au făcut dosar penal pentru violență în familie

Vineri 27 august 2021, la ora 18:08, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, a fost sesizată prin 112 de către o femeie cu privire la un scandal.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana vătămată este căsătorită cu agresorul, împreună având trei copii minori și locuind în municipiul Rădăuți, județul Suceava.

Începând cu data de 25 august 2021, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, bărbatul a lovit-o pe soția sa în mai multe rânduri, provocându-i leziuni.

Victima prezintă urme vizibile de violență însă nu dorește să se deplaseze la Spitalul municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În urma completării formularului de evaluare a riscului a reieșit faptul că există risc iminent pentru integritatea victimei, aceasta solicitând un ordin de protecție provizoriu.

Împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, valabil 5 zile începând cu data de 27 august 2021 ora 19:00.

În cauză urmează a se efectua verificări cu privire la săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche