Femeie rănită după ce a căzut dintr-o căruță încărcată cu lemne, la Cornu Luncii

Vineri, 13 august 2021, la ora 19.56, autoritățile au fost sesizate prin 112 despre faptul că în localitatea Cornu Luncii o persoană a căzut dintr-o căruță.

Întrucât la fața locului nu a fost identificată nicio persoană implicată în eveniment, s-a luat legătura telefonic cu conducătorul atelajului hipo, Vasile M., de 35 de ani, din Bacău, care a precizat în aceeași zi, la ora 19:50, conducea un atelaj hipo încărcat cu lemne de foc, în care se afla și soția sa Andreea Claudia M., de 31 de ani, pe strada Poștei din localitatea Cornu Luncii, din direcția străzii Morii către DN 2E. 

La un moment dat calul s-a speriat, motiv pentru care vărbatul a sărit din atelaj, a luat calul de căpăstru, oprind atelajul. I-a spus soției să coboare din atelaj, moment în care aceasta s-a agățat de un lemn din atelaj și a căzut pe partea carosabilă.

În urma apelului la 112, la fața locului s-a deplasat o ambulanță, care a transportat-o pe femeie la Spitalul Județean Suceava în vederea efectuării unor investigații medicale.

În cauză nu este vorba de un accident rutier, nefiind vehicul în mișcare.
Mai nouă Mai veche