Șofer cu permisul suspendat, depistat la volanul unui BMW pe bulevardul Bucovina din Gura Humorului

Duminică, 1 august 2021, la ora 22:30, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acţiona în cadrul unei acţiuni pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice pe bd. Bucovina din localitate, cu autospeciala din dotare, au observat un autoturism marca BMW care se deplasa din direcția Păltinoasa către centrul orașului Gura Humorului, acesta fiind oprit pentru control. La volanul se afla Silviu Constantin Ș., de 24 de ani, din comuna Stulpicani.

S-a procedat la verificarea în baza de date a deţinătorilor de permise de conducere din România, ocazie cu care s-a stabilit faptul că șoferul figurează având permisul de conducere suspendat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge, cu acordul acestuia.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de “conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche