Un bărbat beat și fără permis s-a izbit cu un scuter neînmatriculat într-un autoturism, la Moara Nica

Duminică, 1 august 2021, la ora 22:30, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați prin 112 despre un accident între un autoturism și un moped.

S-a stabilit că în timp ce Marian Adrian C. a efectuat manevra de întoarcere din fața magazinului „Trident”, situat pe strada Universității din localitatea Moara Nica, comuna Moara, a fost acroșat în partea stângă față de către un conducător al unui moped Piaggio, de culoare albă, fără număr de înregistrare/înmatriculare, care se deplasa pe sensul de mers Moara Nica – Moara Carp.

După impact, conducătorul mopedului a părăsit zona accidentului, fiind identificat ulterior de către echipajul de poliție pe strada Universității, ocazie cu care s-a stabilit că este Constantin I., de 39 de ani, și nu posedă permis de conducere valabil pentru nici o categorie.

Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost însoțit la UPU Suceava în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunile de: „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „ punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.
Mai nouă Mai veche