Un bărbat a murit electrocutat în timp ce turna o fundație din beton, la Mălini

Marți, 10 august 2021, la ora 21:36, lucrătorii Secțieie de Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat s-a electrocutat și a murit. 

Polițiștii au constatat că Ionuț P., din Mălini, l-a rugat pe nașul său de cununie Constantin G. să îl ajute la turnarea unei fundații de beton. În jurul orei 21.00, Constantin G. s-a deplasat la domiciliul lui Ionuț P. cu o autopompă de beton. În acest loc, ajutat de Ionuț P. și Mihai P., Constantin G. a folosit autopompa pentru a turna circa zece metri liniari de beton, însă la un momen dat brațul pompei a făcut arc electric cu rețeaua de medie tensiune care străbate curtea iar Mihai P., care în acel moment manevra brațul pompei, a fost electrocutat, decedând.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță, care în urma efectuării manevrelor de resuscitare, au constatat decesul.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirilor infracțiunilor de ,,nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și ,,uciderea din culpă”.

Cadavrul este depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei.

Cu privire la acest eveniment a fost informat ITM Suceava.
Mai nouă Mai veche