Viceprimarul Teodora Munteanu anunță că donează Asociației „Salvați Copiii” contravaloarea motocicletei câștigată la tombolă

Viceprimarul municipiului Suceava Teodora Munteanu a anunțat luni, pe Facebook, că va dona Asociației „Salvați Copiii” Suceava suma de 5.000 de lei, reprezentând contravaloarea motocicletei Yamaha second-hand pe care a câștigat-o la o tombolă organizată în cadrul Festivalului Bucovina Motorfest.

După anunțul câștigătorilor tombolei, viceprimarul Teodora Munteanu s-a confruntat cu un val de critici pe rețelele de socializare. Sucevenii i-au reproșat că nu trebuia să participe la tombolă în condițiile în care festivalul a fost organizat în parteneriat cu Primăria Suceava care a sponsorizat evenimentul cu suma de 40.000 de lei.

„În seara zilei de 7 august 2021 am participat, ca în fiecare an, la festivalul Bucovina Rockfest, organizat de către Asociația Legio Phoenix MC Suceava, în condiții impecabile. Cu această ocazie a fost organizată tombola, la care am participat și eu ca urmare a cumpărării tricoului festivalului. Numele meu a fost extras din urna cu sute de bilete de către băiatul solistului trupei ”Urma” . Nu e un secret că particip la festivalurile rock, prietenii mei știu acest lucru. Dacă sorții s-au rostogolit către mine, am decis să achit contravaloarea acelui premiu, în sumă de 5000 RON, iar banii sa fie direcționați către Asociația ”Salvați Copiii Suceava” . Este o motocicletă second-hand și voi avea mare grijă de ea”, a scris Teodora Munteanu pe Facebook. 


Mai multe informații:
Foto: Artistul

2 Comentarii

  1. Parandărăt pentru copii și preșcolari! Alta era situația, daca d-na cu pricina ar fi învățat de la cineva cu experiență.
    De exemplu, tot în Suceava, la Festivalul de Blues, există un flăcău care se mulțumește cu puțin, nu ia totul dintr-o dată. De colo o roată, de dincolo un mixer, de colo un ghidon, de dincolo un comision de organizare, de colo un rezervor, de dincolo un recital propriu etc.
    Și uite-așa, până la urmă se adună în fiecare an de două motocilete noi, nu una second hand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut 5 motociclete, inclusiv Virago castigat de "duamna" vice. Valoarea motocicletei este pe undeva la 15.000 lei. Asta daca nu are modificari. Praf in ochi ..

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche