VIDEO Foresta Suceava a fost eliminată din Cupa României după ce a încasat trei goluri de la Căinari în partida cu Dante Botoșani

Foresta Suceava a fost eliminată din turul al II-lea al fazei naționale a Cupei României, miercuri, după ce a fost învinsă de Dante Botoșanu cu 3-1.

Partida Dante Botoșani – Foresta Suceava din turul al II-lea al Cupei României s-a disputat miercuri seară, pe Stadionul „1 Mai” din Dorohoi. Prima repriză a fost dominată clar de gazdele de la Dante. În minutul 3 Alexandru Marin a fost faultat în careu și a obținut un penalty transformat de Cornel Căinari.

Același Cornel Căinari a dublat avantajul gazdelor în minutul 19, printr-un șut de la distanță care a fost deviat de unul dintre jucătorii Forestei.

A doua repriză a fost dominată mai mult de oaspeți, iar Foresta a reușit să reducă din diferență în minutul 64, prin Marian Botezatu, care a fructificat o centrare trimisă de Cimbru în fața porții.

Chiar dacă a încercat să puneă presiune pe gazde, Foresta nu a reușit să găsească golul egalării. Scorul final a fost stabilit la ultima fază a meciului, în al cincilea minut de prelunguri. Cornel Căinari a înscris cu un șut de la 25 de metri.

1 Comentarii

  1. Ce.a ajuns fotbalul sucevean...foresta care invingea dinamo cu 5-4...acum e.n liga 3

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche