Accident de muncă la fabrica Denis din Suceava. Un angajat și-a pierdut cunoștința după ce s-a lovit la cap

Vineri, 24 septembrie 2021, la ora 13:20, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că aflându-se în incinta fabricii de încălțăminte Denis, situată pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, un angajat al societății a suferit un accident de muncă.

A fost identificat Dimitrie U., de 32 de ani, din satul Prelipca, orașul Salcea, angajat al fabricii, căruia i se acordau îngrijiri medicale de către un echipaj SMURD sosit la fața locului.

Din declarațiile martorilor prezenți a reieșit faptul că victima, în timp ce transporta o cutie cu diverse obiecte, s-a împiedicat de un palet aflat pe pardoseală, a căzut de la propria înălțime și s-a lovit în zona capului, pierzându-și temporar cunoștința.

Persoanei în cauză i-au fost acordate îngrijiri medicale de către un echipaj SMURD sosit la fața locului, cu această ocazie fiindu-i pus diagnosticul preliminar „traumatism cranio-cerebral”, iar ulterior a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava pentru investigații medicale suplimentare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă”, și „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche