Accident provocat de un șofer beat, la Hârtop. Individul a fugit de la locul accidentului, dar s-a prezentat ulterior la poliție

Marți, 28 septembrie 2021, la ora 11:50, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Preuteşti au fost sesizați prin 112 de Pavel B.  cu privire la faptul că a fost implicat într-un accident rutier pe DJ 208C Hârtop, soldat cu pagube materiale. Conducătorul celuilalt autoturism implicat a plecat de la fața locului și crede că este sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia deplasării la fața locului s-a constatat faptul că Pavel B., din Fălticeni, în timp ce se deplasa pe DJ 208C Hârtop, dinspre Vulturești către Fălticeni, cu autoturismul Dacia Duster, a fost acroșat de către un autoturism VW Sharan care se deplasa din sens opus și care a plecat de la locul producerii accidentului. Acesta a declarat faptul că îl cunoaște pe conducătorul celuilalt autoturism ca fiind Viorel T.

La sediul Secției de Poliție Rurală Preutești a ajuns și Viorel T., cei doi conducători auto fiind testați cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost de 0.00 mg/l alcool pur în aer expirat pentru Pavel B. și 0,87 mg/l alcool pur în aer expirat pentru Viorel T.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.
Mai nouă Mai veche