Biciclist cu răni în zona capului după ce a căzut lângă o mașină care vira dreapta, la Ciprian Porumbescu

Marți, 28 septembrie 2021, la ora 19:49, autoritățile au fost sesizate prin 112 de către Constantin C. cu privire la faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe un drum public din comuna Ciprian Porumbescu a semnalizat dreapta pentru a schimba direcția de mers către locuința sa, moment în care un biciclist a ieșit în fața autoturismului și l-a atins.

La o distanță de aproximativ 200 metri de DJ 178C, pe un drum comunal neclasificat, pietruit, a fost identificat autoturismul marca Ford Focus și conducătorul acestuia. La o distanță de 3,60 metri de autoturism, de asemenea pe drum pietruit, a fost identificată o bicicletă ce prezenta roata din față ușor deformată.

Șoferul a precizat că se deplasa la volanul autoturismului mai sus menționat pe drumul pietruit neclasificat din zona imaș, pe aceeași direcție de mers a observat și un biciclist, iar când a schimbat direcția de mers spre dreapta înspre locuița sa, pe un alt drum pietruit neclasificat, biciclistul mai sus menționat a căzut în fața autoturismului fără ca el să-l atingă.

Deoarece pe marginea drumului se află un șant cu o adâncime de 25 de centimetri, șoferul a menționat că biciclistul, vrând să vireze și el la dreapta, a pătruns cu roata față în șanț, s-a dezechilibrat și a căzut în fața autoturismului său.

Autoturismul prezenta urme de avarii la bara spate și la portiera dreapta față, însă vechi. De asemenea autoturismul prezenta o peliculă subțire de praf însă nu au fost identificate urme de destratificare a prafului, ocazie cu care s-a concluzionat faptul că între autoturism și bicicleta nu a avut loc impact.

La fața locului nu a fost identificat biciclistul, șoferul precizând că venise tatăl victimei care l-a luat cu mașina, urmând a-l transporta la Spitalul Județean Suceava.

S-a luat legătura telefonic cu Sandu S., fratele victimei, care a precizat că se află la Spitalul Județean Suceava împreună cu tatăl și fratele său Dumitru Eduard S., care primește îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcotest etilometru rezultatul fiind negativ. Biciclistului i s-a prelevat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia îngrijirilor medicale acordate biciclistului s-a stabilit diagnostic preliminar: TCC ușor.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.