Bărbat diagnosticat cu depresie severă, găsit spânzurat la Bosanci

Miercuri, 1 septembrie 2021, la ora 21.02, autoritățile au fost sesizate prin 112 despre faptul că Lazăr P. a fost găsit spânzurat la domiciliul să din Bosanci, județul Suceava.

Bărbatul locuia singur, nu avea familie, era diagnosticat cu depresie severă și urma un tratament medicamentos. În dimineața zilei de miercuri, în jurul orelor 08.00, Viorel P. s-a deplasat la domiciliul fratelui său pentru a-i aduce mâncare și pentru a se asigura că urmează tratamentul prescris de medic.

În jurul orelor 20.30, bărbatul s-a deplasat din nou la locuința fratelui său, a observat că lumina este închisă, iar ușa era închisă și încuiată prin interior. Văzând că nu răspunde nimeni, a luat o scară metalică și a intrat prin podul casei, iar în momentul în care a coborât din pod l-a observat pe fratele său atârnat de o funie care era legată în jurul gâtului și prinsă de grinda podului care făcea acces pe un hol. A observat că fratele său era rece, nu mai avea puls, sens în care a apelat 112 solicitând sprijinul la fața locului a unui echipaj de poliție și a unui echipaj de ambulanță. La fața locului a sosit un echipaj SAJ Suceava care a constatat decesul, prin spânzurare, fără funcții vitale.

Cadavrul a fost ridicat fiind depus la Spitalul Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză s-a întocmit dosarul penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche