Noră bătută de socri, la Stulpicani. Polițiștii au întocmit dosar penal

Miercuri, 1 septembrie 2021, la ora 12:00, autoritățile au fost sesizate prin intermediul 112 de către Ana M., din comuna Stulpicani, cu privire la faptul că a fost agresată de socrii Nicolai și Verginia G..

Femeia trăiește în concubinaj cu Sergiu G. de aproximativ 10 ani și au împreună trei copii minori. Aceștia locuiesc împreună cu părinții bărbatului, în comuna Stulpicani, județul Suceava, la domiciliul acestora. 

Miercuri la amiază, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și profitând de faptul că Sergiu G. nu era acasă, între Ana M. și părinții concubinului său a izbucnit un scandal care a degenerat, iar socrul și-a lovit nora cu palma în zona feței pe aceasta.

Având în vedere cele sesizate, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că nu există risc iminent, constatare rezultată prin prisma răspunsurilor oferite de victimă iar femeia s-a ipus emiterii unui ordin de protecție provizoriu. De asemenea, victima a fost informată cu privire la posibilitatea formulării unei cereri pentru emiterea unui ordin de protecție, potrivit art. 23 din Legea nr. 217/2003 rep.

Femeia nu prezenta urme de violență și nu a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță la fața locului. Aceasta a părăsit domiciliul și s-a deplasat la locuința părinților săi din comuna Păltinoasa, județul Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările de lucrătorii Poliţiei oraşului Frasin, pentru comiterea infracțiunii de violența în familie.
Mai nouă Mai veche