Bărbat fără permis care a provocat un accident rutier la Falcău și a fugit înainte de sosirea poliției, reținut în arestul IPJ Suceava

Miercuri, 8 septembrie 2021, la ora 19.18, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la producerea unui accident rutier în apropierea stației peco Forestbrod din satul Falcău, comuna Brodina, conducatorul auto părăsind locul accidentului.

Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că Mirel Alexandru C., în timp ce se afla în stația peco și intenționa să se deplaseze pe DJ 209G și să vireze la stânga cu un autoturism Chrysler cu numere de Marea Britanie, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Ford Fiesta condus de Diana Andreea U., în vârstă de 29 de ani, din comuna Brodina.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto și a pasagerei Viorica C., în vârstă de 69 de ani, din comuna Brodina, pasageră în autoturismul Ford Fiesta.

Dupa accident, Mirel Alexandru C. a plecat de la locul accidentului, împreuna cu alti trei pasageri din autoturism, cu un alt autoturism, iar după aproximativ 30 de minute de la producerea accidentului, acesta s-a prezentat la locul accidentului, declarând ca el este șoferul implicat în accident.

Ambii conducători auto, au fost au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorii auto fiind conduși la Spitalul Mun. Rădăuţi, unde li s-au recoltat probe biologice de sânge.

Victimele au fost transportate cu un echipajul SMURD și o ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătoarea auto a fost diagnosticată cu contuzie frontală, iar pasagera cu traumatism toraco abdominal și pelvis.

Fiind interogată baza de date a rezultat faptul că Mirel Alexandru C. nu deține permis de conducere.

S-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fară permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Joi, la ora 01,00, s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de suspect. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche