Surprize pentru cei dragi de acasă - cum să trimiți coșuri cadou de Crăciun chiar dacă nu ești în țară



Foarte mulți români care lucrează sau chiar s-au mutat în străinătate obișnuiesc să vină în țară de Sărbătorile de iarnă, pentru a-și vizita rudele și prietenii apropiați. În familie, în funcție de situație, poate fi vorba despre jumătatea de cuplu, copii, părinți, bunici, frați și surori, unchi și mătuși etc. Din păcate, mai ales în vremurile actuale în care criza globală din domeniul sănătății afectează mult călătoriile, nu oricine își poate planifica o vacanță în țară în perioada Crăciunului, așa cum și-ar dori. La distanță de cei dragi, există totuși o metodă de a provoca bucurie și de a estompa din neplăcerea distanțelor: trimiterea de cadouri de Crăciun.

Pentru a evita transmiterea efectivă de pachete din alte țări spre România (un proces costisitor și mai ales complicat), se poate alege o variantă simplă, rapidă, ieftină și de mare efect: alegerea de cadouri de pe internet, trimise din România spre adresele celor dragi. Astfel, pachetele ajung la momentul dorit, foarte rapid, în cele mai bune condiții, chiar și când este vorba despre produse alimentare. De Crăciun, se pot trimite în acest fel cosuri cadou pentru familie și prieteni, în condiții foarte avantajoase.

Mecanismul este simplu:

- vizitezi un magazin online specializat în cosuri de Craciun, așa cum este gourmetgift.ro - unul dintre liderii acestui domeniu;

- alegi coșuri cadou de Crăciun în funcție de bugetul alocat și de produsele care vrei să fie în interior (există multiple variante, toate impresionante și numai cu produse premium, perfecte pentru astfel de momente festive);

- faci comanda online, alegând plata cu cardul online sau prin transfer bancar;

- introduci datele de livrare - exact adresa persoanei care dorești să primească fiecare cadou;

"Aveti posibilitatea sa alegeti data in care doriti sa va fie livrate cosurile cadou comandate. Adaugati orice alte detalii specifice comenzii dumneavoastra (livrare cu prioritate, personalizarea cadourilor, livrare multipla, inserarea de felicitari, carti de vizita, agende sau calendare)", se precizează pe https://cosuri.gourmetgift.ro/.

Dacă ai o listă mare de persoane către care dorești să trimiți coșuri cadou de Crăciun, poți contacta reprezentanții magazinului online la telefon sau pe email, pentru a transmite exact instrucțiunile de livrare. Poți de asemenea să faci mai multe comenzi separate, introducând de fiecare dată adresele destinatarilor. Fiind vorba de cadouri trimise direct, este recomandat să menționezi acest lucru, pentru ca destinatarul cadoului să nu aibă acces la date legate de suma plătită pentru respectivul pachet.

Este un gest frumos de Crăciun, simplu de făcut indiferent dacă ești în Europa sau poate la mare distanță, în Statele Unite ale Americii, Asia sau Australia. Coșurile cadou vor ajunge la destinatari înainte de Crăciun (poți menționa perioada dorită mai exact dacă este cazul) și vor provoca fericire din plin. Coșuri cadou de Crăciun precum cele din oferta gourmetGIFT.ro au puterea de a transmite mesaje intense de grijă, afecțiune, iubire, optimism, apropiere sufletească sau mulțumire, după caz. Toate pachetele conțin produse gourmet ideale mai ales de Sărbătorile de iarnă, de la băuturi premium extrem de rafinate, la dulciuri de sezon și alte bunătăți gata de savurat în familie.


Mai nouă Mai veche