Bărbat luat la bătaie de fiul său, la Petia

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, la ora 20:20, autoritățile au fost sesizate prin 112 de către Mihai B., din satul Petia, comuna Buneşti, cu privire la faptul că fiul a înnebunit și l-a luat la bătaie.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, a fost identificat bărbatul care a declarat verbal că în urma unor discuţii în contradictoriu cu fiul său Mihaiță B., care locuiește în aceeași curte, acesta l-a lovit cu palma peste față fără a-i fi provocate leziuni vizibile și nu a dorit deplasarea la fața locului a unui echipaj medical.

În urma verificărilor efectuate a fost identificat suspectul, care a declarat că într-adevăr a avut o discuție cu tatăl său și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice l-a lovit cu palma în zona feței.

Având în vedere aspectele constatate s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, de unde a reieşit că nu există risc iminent, totodată persoana nu a dorit emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie faptă prev şi ped de art 193 alin 1 raportat la art 199 alin 1 Cod Penal ce va fi soluţionat procedural de lucrătorii Postului de Poliție Buneşti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.
Mai nouă Mai veche