Fetiță care traversa neregulamentar, lovită de un Duster condus de o femeie, la Dănila

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, la ora 08:00, Oltița S., de 59 de ani, din Rădăuți, a condus autoturismul Duster, pe DN 2, în interiorul localității Dănila, comuna Dărmănești, având direcţia de deplasare dinspre Rădăuți spre Suceava. Ajungând la intersecția cu DC 38C, a surprins-o și accidentat-o pe o minoră de 12 ani, din Dănila, care s-a angajat în traversarea drumului județean prin loc nemarcat și fără să se asigure.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, iar în urma consultațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „observație fractură femur drept, contuzie ușoară toraco-abdominală”.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se va întocmi dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196 al. 2 și 3 din C. pen.
Mai nouă Mai veche