FOTO Locuință din Voitinel cuprinsă de un incendiu provocat de un scurtcircuit electric. Două persoane au suferit atacuri de panică și au primit îngrjiri medicale

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, în jurul orei 11.00, la o casă de locuit din localitatea Voitinel. Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Voitinel,Bilca și Gălănești, au intervenit cu șase autospeciale de stingere si o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la locuința lui Titi B. din localitatea Voitinel.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei în vârstă de 34 de ani și unui bărbat de 44 de ani, care au suferit un atac de panică. După ce au primit îngrijiri medicale, ambii au refuzat transportul la o unitate spitalicească.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul locuinței cu pericol de propagare la o anexă a gospodăriei și la locuința învecinată.

A ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați, și s-au degradat alte bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică (scurtcircuit).

Pompierii au salvat anexa gospodăriei si locuința învecinată.
Mai nouă Mai veche