Garda Forestieră Suceava condamnă orice act de violență fizică sau verbală asupra oricărei persoane care sesizează abateri de la respectarea regimului silvic

Garda Forestieră Suceava a transmis un comunicat de presă prin care condamnă „orice act de violență fizică sau verbală asupra oricărei persoane care sesizează abateri de la respectarea regimului silvic”, după ce Tiberiu Boștar și doi cameramani care îl filmau au fost agresați într-o pădure din Panaci. 

Garda Forestieră Suceava informează faptul că în urma evenimentelor desfășurate în cursul zilei de 16 septembrie 2021, atunci când activistul de mediu Tiberiu Boșutar a fost agresat în zona Șaru Dornei, când încerca să sesizeze posibile fapte de încălcare a regimului silvic, a demarat de la primele ore ale dimineții verificări împreună cu organele de cercetare penală în fondul forestier care a făcut obiectul sesizării.

Garda Forestieră Suceava condamnă orice act de violență fizică sau verbală asupra oricărei persoane care sesizează abateri de la respectarea regimului silvic.

După finalizarea verificărilor, Garda Forestieră Suceava va comunica rezultatele constatărilor privind respectarea regimului silvic.
Mai nouă Mai veche