Mamifere rozătoare și Mamifere insectivore din România și din lume, lecții muzeale la Muzeul de Științele Naturii Suceava

Muzeul Național al Bucovinei continuă seria proiectelor de educație muzeală cu două lecții muzeale care se vor desfășura la Muzeul de Științele Naturii.

În ziua de 30 septembrie 2021, va avea loc activitatea didactică muzeală cu tema Mamifere insectivore din România și din lume.

În ziua de 8 octombrie 2021 se va desfășura lecția de muzeu cu tema Mamifere rozătoare.

Lecțiile de muzeu se adresează elevilor din școlile primare și gimnaziale din municipiul și din județul Suceava și își propun să aducă la cunoștința elevilor, diversitatea regimului de hrană, a habitatelor și a varietății speciilor insectivore și rozătoare care trăiesc pe teritoriul României și în lume (lilieci, cârtițe, arici, etc).

Va fi prezentat succint comportamentul (teritorial și social), modalitatea de întrajutorare și de apărare în caz de pericol/nevoie, precum și influențele benefice sau negative ale speciilor de mamifere insectivore și rozătoare asupra culturilor agricole și mediului natural.

Lecția de muzeu se va putea desfășura și la școala dumneavoastră, dacă trimiteți o invitație pe adresa Departamentului de Marketing, Comunicare și Educație Muzeală din cadrul Muzeului Național al Bucovinei (marketing@muzeulbucovinei.ro).

Niciun comentariu

Un produs Blogger.