Tânăr din Berchișești prins băut la volanul unui microbuz, la Gura Humorului, după un apel la 112

Duminică, 5 septembrie 2021, în jurul orelor 23:50, autoritățile au fost sesizate prin 112 desore faptul că un autoturism marca Mercedes Vito circula dinspre Berchișești spre Gura Humorului, iar conducătorul auto se află în stare de ebrietate.

Ca urmare a sesizării, un echipaj de ordine publică a identificat în trafic autoturismul marca Mercedes Vito, a procedat la oprirea acestuia constatând că la volanul autoturismului se află Marius Ș., în vârstă de 34 de ani, din Berchișești. Întrucât emana miros de băuturi alcoolice, a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Gura Humorului unde, la venirea echipajului de poliţie rutieră aflat pe evenimente de la domiciliu, s-a procedat la testarea lui cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind apoi condus la Spitalul orăşenesc Gura Humorului unde a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie din sânge.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.
Mai nouă Mai veche