Tânăr din Zvorîștea întors de la muncă din Anglia, amendat cu 1.000 de lei pentru că nu a respectat carantina

Miercuri, 15 septembrie 2021, la ora 17.45, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Adâncata, în timp ce verificau persoanele aflate în izolare sau carantină de pe raza de competență, s-au deplasat la locuința lui Samuel N., din satul Buda, comuna Zvoriștea, persoană care figurează pe lista înaintată de Direcția de Sănătate Publică Suceava, acesta fiind în carantină în perioada 7-20 septembrie 2021.

Întrucât nu a fost identificat la domiciliu, lucrătorii de poliție au procedat la apelarea acestuia pe terminalul telefonic, la telefon răspunzând mama sa, care a declarat faptul că fiul său nu este la domiciliu, fiind plecat pe raza comunei Zvoriștea.

La scurt timp, femeia a ieșit din imobilul unde se aflau lucrătorii de poliție pentru verificarea tânărului, comunicându-le acestora faptul că fiul ei a fost plecat la lucru în Anglia, s-a întors de câteva zile în țară și că momentan este plecat pe raza localității Zvoriștea, fără a cunoaște alte amănunte.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a tânărului cu suma de 1.000 lei, cf. Lg.55/2020.
Mai nouă Mai veche