VIDEO Dorin Goian, un nou proiect: școală de fotbal cu bază sportivă construită de la zero, la Suceava

Cel mai titrat fotbalist din istoria județului Suceava, Dorin Goian, a anunțat că intenționează să înființeze o școală de fotbal și să construiască de la zero o nouă bază sportivă, la Suceava.

Fostul internațional a spus că în prezent este în căutarea unui teren pe care să poate fi construită de la zero o nouă bază sportivă și care să devină casa Școlii de Fotbal Dorin Goian. Un astfel de teren este aproape imposibil de găsit în municipiul Suceava, susține Dorin Goian, astfel că acesta s-a orientat căre zonele limitrofe. Una dintre zonele luate în calcul pentru construirea bazei sportive ar fi între municipiul Suceava și Mitocu Dragomirnei.

„Mă gândesc din ce în ce mai mult să fac o Școală de fotbal Dorin Goian la Suceava. Sunt în căutare de un teren potrivit pentru a face o bază sportivă. Dar vreau să o luăm pas cu pas, să nu mă grăbesc, pentru că, dacă va fi să fac ceva, vreau să fac ceva frumos aici la noi în zonă, la Suceava”, a spus Dorin Goian.
 

Pe de altă parte, Dorin Goian a mărturisit că a refuzat toate ofertele de antrenorat de la Liga III-a și așteaptă oportunități de a antrena în primele două ligi.

„În ziua de astăzi planuri mari nu prea poți să îți faci. Aștept, dacă e să apară o oportunitate de a antrena din nou, ceva care să fie pe placul meu, de ce nu, aș accepta cu mare drag. Liga a III-a... am spus pas pentru că am avut ceva oferte să merg la Liga a III-a. Am spus că mi-aș dori să mai aștept puțin, poate prind ceva la un nivel superior, poate măcar Liga a II-a”, a spus Dorin Goian.

Mai nouă Mai veche