VIDEO Tractorist beat turtă care a provocat un accident rutier: „Am băut de toate. Știți cine sunt eu? Sunt cumătrul lui Flutur!”

Un accident rutier s-a produs duminică seară pe drumul E85 / DN2, în localitatea Cumpărătura din județul Suceava. Un auturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane s-a izbit într-un tractor nesemnalizat care era oprit în mijlocul drumului.

În urma impactului, trei persoane au fost transportate la Spitalul Județean Suceava pentru îngrjiri medicale și investigații suplimentare.

La spital vor ajunge și cei doi șoferi pentru a le fi prelevate probe biologice de sânge. La testul cu aparatul etilotest, rezultatul șoferului autoturismului Dacia Logan a fost zero. În schimb, tractoristul avea 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tractoristul era într-o stare avansată de ebrietate, abia putea să vorbească și nu își putea menține echilibrul.

„Am băut de toate”, a recunoscut bărbatul.

„Care accident?”, a întrebat el nedumerit când i s-a spus motivul pentru care este testat. „Știi cine sunt eu? Sunt cumătrul lui Flutur. Hai, lăsați-mă în pace!”, le-a spus el polițiștilor.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.