VIDEO Viceprimar beat la volan, grav rănit după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod, la Mitocu Dragomirnei

Viceprimarul comunei Mitocu Dragomirnei, Ioan Ichimov (PNL), a for rănit, luni după-amiază, într-un accident rutier, edilul aflându-se la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Accidentul rutier s-a produs luni după-amiază, în jurul orei 17:00, pe drumul dintre satele Lipoveni și Mitocu Dragomirnei. 

Viceprimarul Ioan Ichimov se afla la volanul unui auoturism Dacia Logan și circula dinspre Lipoveni spre Mitocu Dragomirnei. La un moment dat, viceprimarul a pierdut controlul direcției, a pătrus pe sensul opus de mers după ce a părăsit carosabilul pe partea stângă și s-a izbit fronal într-un cap de podeț.

În urma impactului, mașina s-a răsturnat în șanț, pe partea cu șoferul. 

Viceprimarul a fost scos de martori din mașină și apoi a fost preluat de un echipaj medical. Bărbatul a suferit multiple leziuni, unele în zona capului, și a pierdut o cantitate mare de sânge. Gravitatea leziunilor a fost atenuată de fapul că bărbatul purta centură de siguranță, iar airbag-urile s-au declanșat la momentul impactului. 

La spital, Ioan Ichimov a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Viceprimarul comunei Mitocu Dragomirnei, Ioan Ichimov (PNL)
Mai nouă Mai veche