1,02 metri cubi de lemn de foc transportat fără acte, confiscat de polițiști, la Putna

Sâmbătă, 23 octombrie 2021, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Gălănești aflați în serviciul de patrulare și intervenție la evenimente, executând control rutier pe material lemnos, au oprit pentru control pe drumul comunal Sihăstria Putnei, pe raza comunei Putna, autoutilitara Volkswagen LT35, condusă de Nicușor R., din Voitinel, care transporta material lemnos lemn foc fag, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că materialul lemnos transportat nu este însoțit de avizul de însoțire conform reglementărilor legale.

S-a procedat la verificarea în baza de date SUMAL pentru autovehicul și s-a constatat că transportul nu apare ca fiind înregistrat.

Transportul a fost condus la Atelierul de Prelucrare a lemnului, unde s-a solicitat sprijinul unui reprezentant din cadrul Ocolului Silvic Putna, în vederea inventarierii.

În urma inventarierii efectuate de către reprezentanții Ocolului Silvic Putna s-a constatat faptul că bărbatul transporta cantitatea de 1,023 metri cubi de lemn de foc fag.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu avertisment pentru nerespectarea prevederilor art. 19 alin.1 lit. b din Legea 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și a fost predat în custodie Ocolului Silvic Putna, conform procesului verbal de dare în custodie a materialului lemnos.

1 Comentarii

  1. Un dezaxat mintal poate s dea amenda pentru un metru de lemne ,și la astea care fura cu vagoanele nui vede nimeni ,unde ești tu Țepeș

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche