Un bărbat care s-a împiedicat de ciocleji și a căzut în foc, salvat de la moarte de soție și de un trecător, la Frătăuții Noi. Victima a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului

Sâmbătă, 23 octombrie 2021, la ora 17:19, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că „un om a căzut în foc, arde”, la Frătăuții Noi. 

La fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale victimei Modest S.

Victima era conștientă, iar din discuțiile purtate cu aceasta a reieșit faptul că în cursul aceleași zile, în jurul orei 17:10, s-a deplasat în spatele locuinței de domiciliu, pe un teren agricol, pentru a da foc la niște buruieni. După ce a aprins focul, bărbatul s-a împiedicat de cioclejii rămași în urma recoltării porumbului și a căzut în foc, fiind găsit de către soția sa.

Soția a cerut sprijinul unui trecător, Constantin H., care a venit la fața locului cu o găleată cu apă și a ajutat-o pe aceasta să stingă focul care i-a provocat arsuri bărbatului.

Cele două persoane l-au luat pe bărbat și l-au dus în curtea locuinței de domiciliu, apoi au apelat SNUAU 112.

Victima a fost preluată de echipajul SMURD, fiind diagnosticată cu „arsuri de gradul 1 și 2 în proporție de 30-40% din suprafața corpului”.

În cauză organele de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche