A murit Ioan Popescu, mecanicul Mocăniței „Huțulca” din Moldovița

Ioan Popescu, mecanicul mocăniței din comuna Moldovița, județul Suceava, a murit în cursul zilei de marți, 18 octombrie, la vârsta de 68 de ani. 

„Trebuie sau dau cea mai tristă și dureroasă veste că prietenul meu Nelu Popescu, sufletul bun Mocăniței Huțulca, a decedat în aceasta noapte de urmările unei boli foarte grave, după suferință foarte scurta. Plecarea lui în lumea cealaltă lasă un gol care nu se poate închide niciodată. Dumnezeu să îl odihnească!”, a transmis Georg Hocevar, proprietarul SC Calea Ferată Îngustă SRL, firmă care administrează Mocănița Huțulca din comuna Moldovița.

„Dumnezeu sa te ierte prieten și coleg drag nu te vom uita niciodată o sa ne fie foarte greu fără tine peste tot și la Mocanita! Dumnezeu sa te ierte și odihna veșnică NELU POPESCU SUFLETUL ACESTEI MOCANITE!!”, a transmis și Vasile Brustur, unul dintre colegii lui Ioan Popescu.

„A plecat verisorul meu drag,un exemplu demn de om !Dar vă rămâne o stea calauzitoare pentru toți cei care ne amintim de ea o iubim și o onorăm!”, a scris Adina Mocan.
Mai nouă Mai veche