Bărbat din Ipotești rănit grav la picior în timp ce încărca pământ negru într-o remorcă

Marți, 5 octombrie 2021, la ora 16:12, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul ca Petru V., din Lisaura, comuna Ipotești, s-a autoaccidentat în timp ce se afla la muncă pe strada Emanuel din localitatea Ipotești.

În curtea locuinței aparținând Silvestru Mihai D., din Ipotesti, a fost identificată victima care a relatat verbal că în jurul orelor 16:00 s-a deplasat împreună cu fiica sa, cu o autoutilitară Mercedes-Benz, la locuința menționată pentru a transporta cu mașina pământ negru din curtea acestuia la domiciliul său din satul Lisaura, comuna Ipotești.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că după ce a manevrat autoutilitara în curte și a început a încărca pământ în autoutilitară, într-un moment de neatenție bărbatul s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit cu piciorul de un cornier de la stâlpul metalic care se afla prins în beton și care provenea de la un gard mai vechi din curtea locuinței, accidentându-se la piciorul drept.

Întrucât acesta s-a rănit la picior și a intrat în panică, i-a solicitat lui Paul G., care se afla în curtea locuinței menționate, să apeleze 112 și să solicite deplasarea la fața locului a unui echipaj de ambulanță.

Din discuțiile purtate cu victima și martorii, a rezultat faptul că acesta nu se afla în timpul serviciului, se afla în timpul liber, iar activitatea pe care o desfășura era în folos propriu, în urma unei înțelegeri dintre aceștia.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care l-a preluat și transportat pe bărbat la secția UPU Suceava, pentru investigații suplimentare, fiind diagnosticat preliminar cu „plagă plantară de 8 cm membru inferior drept”

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, ce urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Ipotesti.
Mai nouă Mai veche