Buletin de presă, 12 octombrie 2021 - IPJ Suceava

Eveniment rutier cercetat de poliţisti

La 11.10.2021, în jurul orelor 13:50, în timp ce conducea autoturismul pe strada Siliștei din orașul Liteni, un localnic de 61 de ani a acroşat o localnică de 69 de ani, angajată în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Din impact a rezultat rănirea femeii de 69 de ani, care a primit îngrijiri medicale de specialitate la faţa locului, refuzând a fi transporată la spital.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto şi de 0,17 mg/litru alcool pur în aerul expirat în cazul femeii de 69 de ani.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La 11.10.2021, ora 14:30, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălănești a oprit pentru control pe raza comunei Voitinel, autoturismul condus de un localnic de 14 ani.
Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânărul de 14 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul condus de acesta nu este înmatriculat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche