Femeie dispărută de acasă de patru zile, găsită într-un bazin colector, la Mălini

Sâmbătă, 2 octombrie 2021, la ora 13:31, autoritățile au fost sesizate prin 112 de către Alina V., din satul Pîraie, comuna Mălini, cu privire la faptul că a văzut pe marginea fântânii o pereche de adidași și capacul dat la o parte și bănuiește că cineva s-a aruncat în ea.

Apelanta locuiește în satul Pîraie, iar în vecinătate se află gospodăria defunctului Petrea Gușet. Între cele două locuințe se află o grădină, în cadrul căreia este săpat un bazin de colectare a apei menajere care a aparținut lui Petrea Gușet și care nu este folosit de circa 10 ani. Acest bazin are o adâncime de 20 de metri și a fost acoperit cu un capac din scânduri, gura acestuia fiind la nivelul solului. Gospodăria defunctului Petrea Gușet nu este acum locuită, casa și curtea fiind asigurate.

Sâmbătă, tatăl apelantei s-a deplasat în grădina în cauză pentru a cosi iarba, ocazie cu care a observat în vecinătatea acestui bazin o pereche de pantofi sport și capacul din scânduri a bazinului rupt și căzut înăuntru.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni, ocazie cu care în interiorul bazinului a fost identificat cadavrul unei persoane de sex feminin, care a fost identificat ca fiind Elena L., în vârstă de 41 ani, din localitate.

Din investigații, s-a stabilit faptul că femea consuma băuturi alcoolice, iar la data de 28 septembrie 2021 a părăsit domiciliul, plecând în loc necunoscut, rudele acesteia bănuind că se află pe raza comunei Slatina, la un bărbat cu care ar fi trăit în relații de concubinaj.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Fălticeni, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a datei și cauzei decesului

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche